EFG Eurobank este in discutii avansate cu Banca Europeana pentru Investitiii (BEI) pentru un credit de 140 milioane euro pentru Romania, a declarat, directorul executiv al subsidiarei Eurobank din Serbia, Philippos Karamanolis, citat de Reuters.
"Putem sa facem publica situatia pentru Romania, unde discutiile sunt intr-un stadiu avansat, pentru 140 milioane euro", a precizat Karamanolis, scrie NewsIn.

In prezent, banca greceasca EFG Eurobank poarta negocieri cu BEI pentru credite totale de 450 milioane euro pentru activitatile pe care le desfasoara in tari din Europa emergenta precum Romania, Bulgaria, Polonia, Turcia si Ucraina.

EFG Eurobank a contractat, vineri, de la BEI o facilitate de credit de 50 milioane euro, pentru acordarea de imprumuturi pentru intreprinderile mici si mijlocii, aceasta fiind una dintre liniile pentru care BEI negociaza cu bancile din Serbia in incercarea de a ajuta sectorul privat, a precizat seful BEI pentru regiunea Adriatica, Dominique Courbin.

EFG Eurobank a mai luat linii de credit de 250 milioane euro pentru intreorinderi mici si mijlocii din Grecia.

EFG Eurobank este prezent pe piata din Romania prin Bancpost, EFG Retail Services IFN, EFG Eurobank Mutual Funds Management Romania SAI, EFG Eurobank Finance Romania, EFG Eurobank Securities Romania, EFG Eurobank Leasing, EFG Eurobank Property Services, EFG IT Shared Services, EFG Eurolife Asigurari Generale si prin EFG Eurolife Asigurari de Viata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri