Banca Comerciala Romana (BCR) a acordat cofinantari de 1 miliard euro pentru proiecte europene, pana in prezent, a declarat vicepresedintele executiv al bancii, responsabila de operatiuni, Oana Petrescu.
"Am cofinantat proiecte de tipul SAPARD, PHARE si ISPA, proiecte europene, de 1 miliard euro. Suma reprezinta cofinantarea acordata de BCR pentru acest tip de proiecte", a spus vicepresedintele BCR, citat de NewsIn.

In acelasi timp, expunerea totala pe credite acordate municipalitatilor de BCR s-a ridicat la 750 milioane euro la finalul lunii aprilie, iar cea pe sectorul agriculturii, la 210 milioane euro.

"Pe parte de corporate, am acordat finantari de 120 milioane euro, reprezentand credite noi in perioada noiembrie 2008 - aprilie 2009 si, conform cifrelor pe care le aveam la finalul lunii aprilie, BCR a acordat 45% din piata creditelor ipotecare in intervalul noiembrie 2008 - aprilie 2009", a adaugat Petrescu.

Ea a mai spus ca BCR vrea sa isi extinda reteaua la 675 de unitati pana la finalul acestui an. In prezent, BCR are 652 de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 50 de centre de afaceri dedicate IMM-urilor si companiilor mari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri