EximBank prelungeste cu 6 luni perioada in care acorda clientilor o reducere a comisioanelor de 50% la toate produsele din portofoliu si mentine masura anularii comisioanelor aplicabile la anumite categorii de produse bancare, destinate in special exportatorilor.
Initial, managementul EximBank stabilise ca reducerea costurilor aferente produselor de finantare, garantare si asigurare sa se aplice pana la 30 iunie 2009, dar, in conditiile in care economia continua sa fie afectata de criza economico-financiara, iar accesul companiilor la creditare se mentine la un nivel redus, a hotarat sa pastreze un nivel redus al comisioanelor pana la 31 decembrie 2009.

Bancherii de la EximBank precizeaza ca astfel se asigura "cadrul necesar pentru facilitarea accesului intreprinzatorilor la finantare necesara atat pentru activitatea curenta, cat si pentru investitii".

Reducerea costurilor se aplica pentru toate produsele de finantare, garantare si asigurare aflate in acest moment in portofoliul bancii. In plus, pana la finele acestui an nu se va percepe comision pentru inregistrarea cererilor de acordare de garantii, precum si pentru cele de asigurare.

Printre facilitatile acordate de EximBank intreprinzatorilor romani se numara dobanzile fixe la creditele de export pe termen mediu si lung, creditul de investitii flexibil pentru IMM, cu garantii reduse pana la 50%, protejarea societatilor care desfasoara activitati de export de bunuri si servicii prin asigurarea riscului valutar, in cazul aprecierii monedei nationale in raport cu euro sau dolarul american sau finantarile cu dobanda subventionata.

Eximbank garanteaza pana la 90% din valoarea finantarii pentru creditele de investitii sau pentru activitate curenta acordate de banci clientilor, care vor putea beneficia si de o reducere a primei de garantare pentru cel mult 2 ani.

EximBank ofera credite femeilor antreprenor cu dobanda subventionata


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri