Raiffeisen Bank lanseaza patru noi pachete operationale, care se adreseaza tuturor clientilor din categoria intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), prin care exclude de la plata unele comisioane aferente operatiunilor bancare curente.
Cele patru pachete operationale – Bronze, Silver, Gold si Platinum – reprezinta o modalitate de optimizare a costurilor, prin exceptarea de la plata a unor comisioane aferente operatiunilor bancare curente. De asemenea, prin noile Pachete Operationale IMM se simplifica activitatile bancare zilnice, prin includerea accesului gratuit la canale de distributie alternative.

"Clientii IMM pot beneficia de reduceri de costuri utilizand mai multe servicii bancare Raiffeisen Bank. Am inclus in aceste pachete produse si servicii care, din experienta clientilor nostri, sunt dintre cele mai frecvent utilizate in activitatea de afaceri de zi cu zi", a declarat directorul ariei IMM, Monica Udrescu.

Pachetele operationale IMM sunt atasate conturilor curente in lei si contin o serie de beneficii aferente produselor si serviciilor bancare, acoperind majoritatea aspectelor ce formeaza relatia unui client cu banca.

Pentru activarea unui Pachet Operational IMM este necesara doar deschiderea contului curent principal in lei. Activarea celorlalte produse si servicii este optionala si gratuita si se face in orice unitate Raiffeisen Bank (my banking, raiffeisen direct, multicash, raiffeisen online).

Raiffeisen Bank este o banca universala care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor, prin canale multiple de distributie: unitati bancare (peste 550 in intreaga tara), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking), internet banking (Raiffeisen Online). Banca are peste 2 milioane de clienti persoane fizice, peste 100.000 IMM-uri si peste 4.400 de corporatii mari si medii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri