Astra Asigurari estimeaza o crestere a vanzarilor cu 10-20% si o scadere a costurilor administrative cu 20-30% in primul an dupa echiparea agentilor sai cu unitati mobile de vanzare a asigurarilor, a declarat Radu Mustatea, presedintele directoratului.
"Estimam ca 99% din polite vor fi vandute prin acest sistem pana la sfarsitul anului, iar introducerea unitatilor mobile va creste vanzarile Astra Asigurari cu 10-20% in primul an si va reduce costurile administrative cu 20-30%", a mentionat Mustatea, citat de NewsIn.

El a explicat ca Astra Asigurari nu va mai avea aceleasi costuri, dupa ce va renunta la tipizate pentru emiterea politelor, contabilitatea urmand sa fie facuta automat in tot sistemul.

"Banii se vor incasa direct la banca. Nu trebuie sa mai stea cineva la caserie", a explicat seful Astra, care a adaugat ca si costurile convorbirilor telefonice vor fi diminuate.

El a adaugat ca o parte din personalul operational va merge pe teren sa faca vanzari.

Astra Asigurari si-a sporit afacerile cu 62% in primul semestru, pana la 411 milioane lei, potrivit datelor provizorii, pe fondul cresterii puternice pe segmentul asigurarilor de cladiri si bunuri (property).

Compania este controlata de omul de afaceri Dan Adamescu, prin intermediul grupului Nova Trade, ce detine 72,7% din actiunile asiguratorului.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri