Porsche Bank Romania (PBR) a lansat, ieri, in premiera, in cadrul Salonului International Auto Bucuresti - SIAB 2005, noul produs Depo-credit in lei si euro pentru persoanele fizice care doresc sa cumpere un autoturism nou din gama Volkswagen. "Pentru economisirea banilor pentru avansul de 25% din pretul masinii, clientului i se va deschide un cont curent, cu dobanda preferentiala de depozit (2%), ceea ce ii da posibilitatea de a accesa fondurile sale in orice moment, fara costuri suplimentare", a declarat Sorana Baciu, vicepresedinte Porsche Bank. Prin componenta de creditare se ofera 3.000 si 75.000 euro (sau echivalent in RON), pe o perioada intre 6 luni si 6 ani, cu o rata a dobanzii de 9,95% pentru lei (fixa), respectiv 7,75% pentru euro (variabila). In ceea ce priveste asigurarile auto, pe langa asigurarea obligatorie de raspundere civila auto, se cere incheierea unei polite de asigurare tip CASCO, prin intermediul celor patru societati specializate de asigurari cu care lucreaza Porsche Bank In Romania .

"Suntem prima companie auto care oferim pe piata un astfel de produs prin care clientii nostri au posibilitatea sa isi aleaga masina visurilor lor, dupa care, cu ajutorul Porsche Bank, pot sa economiseasca atat suma necesara avansului, cat si sa obtina creditul necesar achizitionarii lui", a declarat Peter Demmer, Chief Executive Officer al Porsche Romania. Promotional, la SIAB 2005, Porsche Bank ofera un voucher in valoare de 200 de euro pentru completarea sumei necesare avansului, iar ulterior va acorda depo-creditele in conditii avantajoase de piata. Oferta Grupului Financiar Porsche Romania se inscrie in conceptul "One Stop Shop", lansat pe piata auto internationala, care inseamna "masina plus finantare plus asigurare intr-un singur loc". "Pe masura ce piata se maturizeaza, astfel de oferte vor fi mult mai accesibile romanilor, o data cu cresterea salariilor si intrarea in Uniunea Europeana, care vor prefera sa cumpere ceea ce apare nou pe piata, deci si un produs de tip masina plus asigurare plus consultanta plus service", sustin oficialii Grupului Porsche Romania. Depo-creditul se ofera deja in Austria si Ungaria pentru ultimele modele de autoturisme din gama Volkswagen lansate in acest an. Porsche Bank, din cadrul Grupului Financiar Porsche Romania, este prima banca auto din Romania, autorizata de Banca Nationala a Romaniei in octombrie 2004. Alte produse de creditare oferite de Grupul Porsche in Romania sunt creditele standard in euro si RON, serviciile bancare, leasingul financiar si operational, precum si produse plus servicii de fleet management.

Cum se obtine depo-creditul

1. Clientul economiseste bani pentru avansul de 25% in cont la banca

2. Dupa acumularea sumei pentru avans, aplica pentru creditul auto

3. Clientul si dealerul aleg masina, varianta si perioada optima de finantare

4. Clientul plateste avansul de minimum 25%

5. Banca acorda credit intre 3.000 si 75.000 euro (sau echivalent RON)

6. Ulterior, clientul poate rambursa ratele anticipat, fara dobanzi penalizatoare, nu inainte de sase luni de la contractarea creditului

Observatie:

Asigurarea CASCO este obligatorie, pe langa RCA. In acelasi timp, asiguratorii auto din Romania analizeaza oportunitatea unificarii asigurarilor RCA si Carte Verde, conditie ce trebuie indeplinita pana la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri