Banca Romaneasca a redus dobanzile percepute la creditele ipotecare si imobiliare, dupa ce indicii de referinta luati in calcul de banca la calculul dobanzii s-au redus cu 1,23 puncte procentuale la lei si cu 0,504 puncte procentuale la euro.

Noile valori ale indicilor sunt valabile atat pentru creditele aflate in sold, cat si pentru cele aflate in oferta actuala a bancii. Dobanda variabila pentru un credit ipotecar contractat de la Banca Romaneasca se calculeaza ca suma dintre indicele de referinta (in functie de moneda creditului) si marja fixa a bancii.
„Banca Romaneasca modifica ratele de dobanda variabile pentru creditele ipotecare si imobiliare acordate in conditii standard o data la trei luni, aliniindu-le la evolutia indicilor de referinta. Astfel efortul financiar al clientilor nostri se va diminua”, a declarat Lakis Couninis, Director retail si retea in cadrul Bancii Romanesti.
Astfel, noile rate de dobanda valabile aplicate incepand cu data de 25 septembrie 2009 pentru creditele aflate in oferta actuala a bancii s-au redus cu pana la 4.4% pentru creditele in euro si de pana la 8% pentru creditele in lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri