Carrefour si OttoBroker lanseaza la nivel national un proiect in care ofera clientilor servicii de asigurare prin magazinele si standurile „Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti”, care vor fi prezente atat in hipermarketuri, cat si in galeriile comerciale incepand din 1 octombrie, a anuntat compania.


Noile servicii, din cadrul noului proiect „Asigurari pentru toti”, vor fi disponibile pentru inceput in 10 hypermarketuri Carrefour, respectiv Chiajna, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirea, Ploiesti, Brasov, Constanta, Iasi Felicia, la standurile de servicii financiare si asigurari precum si in standuri mobile pe galeriile comerciale.

„In parteneriat cu OttoBroker, Carrefour propune un nou serviciu, disponibil in prima faza, in 10 hypermarketuri, completand paleta deja diversificata de servicii financiare. Asigurarile se inscriu pe lista nevoilor clientilor nostri si in acest sens venim in intampinarea lor. Noul serviciu va contribui bineinteles, in acelasi timp si la economisirea resurselor de timp: alaturi de cumparaturile pe care le pot face in magazinele noastre, clientii nostri vor putea de acum sa incheie si asigurari, intr-o singura vizita in magazin,” declara Andreea Mihai (foto), director marketing in cadrul Carrefour Romania.

La standurile “Carrefour OttoBroker – Asigurari pentru toti” clientii retailerului vor putea contracta polite RCA, precum si asigurarile de locuinta, calatorii si CASCO la preturi attractive, potrivit comunicatului.

Astfel, OttoBroker devine cel mai mare operator de brokeraj in asigurari retail din Romania. “Inca de la infiintare, in anul 2001, compania noastra si-a asumat efortul de educare si formare a pietei de asigurari din Romania,” declara Victor Sraer, director general OttoBroker.

De asemenea, clientii Carrefour OttoBroker beneficiaza de asistenta telefonica la dauna. “In plus, acestia vor fi anuntati din timp de expirarea politelor si de scadenta ratelor. In perioada urmatoare se vor introduce mai multe tipuri de produse de asigurare, unele dintre ele in noutate absoluta pe piata romaneasca, extinzandu-se in toate hypermarketurile Carrefour”, potrivit companiei.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri