Posesorii de carduri Millennium Bank beneficiaza de reduceri de pana la 30% cand platesc cu cardul bunurile si serviciile achizitionate de la comerciantii parteneri ai bancii.
Reteaua de parteneri Millennium Bank a ajuns la aproximativ 130 de comercianti cu 300 de unitati in toata tara si acopera domenii variate precum servicii medicale, turism, restaurante, centre de sport si de infrumusetare, produse electronice si alte magazine.

Aceste reduceri de pret oferite clientilor sunt disponibile prin programul Discount, aplicat tuturor cardurilor emise de Millennium Bank, de debit sau de credit, pentru persoane fizice si pentru companii. Reducerile sunt aplicate direct la comercianti, cand clientii platesc cu cardul Millennium Bank.

Millennium Bank ofera carduri de debit si de credit pentru persoane fizice si persoane juridice, emise sub brandul Visa. Programul Discount a fost dezvoltat de la inceputul acestui an si aproximativ 40% din detinatorii de carduri Millennium Bank si-au folosit, cel putin o data, pana acum cardurile la comerciantii parteneri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri