Turcii de la GarantiBank ofera clientilor sai posibilitatea de a alege, la creditele auto contractate pana la finalul anului, intre dobanda fixa sau variabila. De asemenea, institutia de credit a decis sa reduca nivelul dobanzilor pe o anumita perioada de timp si sa micsoreze cu 50% comisionul de acordare a imprumutului.
Pentru un credit auto cu dobanda fixa, din momentul acordarii si pana la sfarsitul anului 2010, dobanda este redusa cu 1,5% fata de cea in vigoare la momentul contractarii creditului, urmand ca din 2011 sa fie aplicata dobanda variabila standard. In cazul in care se opteaza pentru un credit cu dobanda variabila, aceasta va fi redusa cu 1% fata de nivelul standard, pe toata durata creditului. Indiferent de tipul de dobanda ales, comisionul de acordare este redus cu 50%.

„Desi in acest an am pus accentul mai mult pe creditele de consum si cele imobiliare, creditul auto a continuat sa fie unul din produsele pe care le oferim. Ne-am propus sa il readucem in atentia clientilor nostri prin intermediul acestei oferte care se adreseaza persoanelor care doresc sa achizitioneze masina dorita, fie aceasta noua sau second hand, si nu dispun de toate resursele financiare necesare", a declarat Okan Yurtsever, director de Retail Banking & Bancassurance in cadrul GarantiBank.

Creditul auto de la GarantiBank este disponibil in lei, euro, dolari si franci elvetieni si poate fi utilizat pentru achizitia de autoturisme noi sau second hand, motociclete si scutere. Suma maxima care poate fi contractata este de 40.000 euro, iar perioada maxima de creditare este de 7 ani.

Pentru un credit auto de la GarantiBank de 15.000 euro pe perioada maxima de 7 ani, dobanda fixa este 6,48%, iar Dobanda anuala efectiva este 9,70%.

Sucursala din Romania a GarantiBank este detinuta de grupul bancar Garanti din Turcia si opereaza in tara noastra prin intermediul a 50 de agentii, dintre care 20 in Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri