BCR Leasing ofera servicii de leasing financiar intern imobile cu destinatie industriala sau comerciala (hale industriale, sedii de firme, hoteluri sau cabinete medicale.

Banca mai ofera servicii de leasing pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata, pentru achizitionarea de autovehicule (autoturisme si vehicule utilitare), flote, echipamente si utilaje industriale din toate domeniile, aparatura medicala, echipamente si softuri I.T.

Oferta BCR Leasing se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: mari companii, institutii din sectorul public, intreprinderi mici si mijlocii, persoane fizice autorizate si persoane fizice.

Pentru leasing imobiliar:

Avans: 10-50%
Perioada contractului : 12-60 luni
Comision management: 1-3% flat, aplicat la valoarea de intrare
Dobanda de finantare in leasing: 7% p.a.+ marja de risc client
Valoarea reziduala: negociabila
Valoare intrare bun: min. 50.000 EUR
Asigurarea bunurilor contractate constituie conditie o obligatorie pe toata durata contractului. Societatile de asigurare agreate sunt: BCR Asigurari, Asiban, Asirom, Omniasig, Allianz-Tiriac.

Cursul de efectuare a platilor este cursul BNR +0,5%.

Rambursarea anticipata se poate efectua dupa primele 12 luni de contract, fara costuri suplimentare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri