Portofoliul de credite acordate de Banca Italo Romena a crescut, in primul semestru din acest an, cu 13% comparativ cu perioada similara din 2008, ajungand la 979 de milioane euro, dupa ce institutia de credit a continuat sa crediteze clientela, in special sectorul corporate.
“Chiar si in acest an dificil, Banca Italo Romena a continuat sa-si sustina clientela, in special pe cea corporate, companii italiene si romanesti deopotriva. Marturie a acestui fapt este cresterea volumului de credite acordate clientelei in primul semestru din 2009, acesta ajungand la 979 milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere de 13% fata de volumul inregistrat in primul semestrul din 2008.”, a declarat Antonio Bianchin (foto), directorul deneral al Bancii Italo Romena.

Afla mai multe despre oferta de creditare si planurile Bancii Italo Romena dintr-un interviu, acordat Wall-Street, de catre Antonio Bianchin.

Banca Italo Romena a fost infiintata in 1980 ca un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar, dupa care a fost achizitionata in 2000 de catre Veneto Banca.

Odata cu intrarea sa in Grupul Veneto Banca, Italo Romena a adoptat un alt model de extindere teritoriala, reteua bancii ajungand sa numere, astazi, 21 de agentii deschise in centrele urbane cu cel mai ridicat potential de dezvoltare din tara.

Recent, banca a inaugurat o noua agentie in Suceava, care ofera clientelei o gama de produse si servicii bancare, precum si asistenta in alegerea celor mai eficiente soluti adaptate nevoilor clientilor.

„Banca Italo Romena demonstreaza ca are incredere in Romania si in potentialul economic al acesteia, deschizand noi agentii atat in capitala, cat si in principalele orase. Agentia din Suceava aflata intr-o zona importanta a Romaniei – Moldova, reprezinta un pas important in planul strategic de extindere teritoriala a bancii.”, a declarat Franco Antiga, presedintele Bancii Italo Romena.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri