Creditele imobiliare si ipotecare in euro date de BRD sunt mai ieftine cu pana la 45%, iar finantarile pentru nevoi personale si auto au acum dobanzi mai mici cu pana la 1,1 puncte procentuale.
BRD, a doua banca din sistemul bancar romanesc in functie de active, reduce dobanzile atat la creditele garantate cu ipoteca, cat si la cele pentru nevoi personale fara garantii, auto sau destinate studentilor.

Astfel, clientii care solicita un credit Habitat Ipotecar/Habitat Plus vor fi finantati in euro cu o dobanda cu 2 - 2,5 puncte procentuale mai mica decat pana acum, in functie de avans si de perioada de creditare, aceasta reprezentand o scadere cu pana la 45%. Nivelul noilor dobanzi se situeaza astfel intre Euribor 3M + 3 pp si Euribor 3M + 4,5 pp.

Creditele Expresso in lei vor fi acordate cu dobanzi fixe cuprinse intre 9,9 si 12,5% pe an, in scadere cu pana la 1,1 puncte procentuale, in functie de perioada de creditare.

Dobanzile la creditul de nevoi personale garantat cu ipoteca Expresso NonStop in euro au scazut cu 1 punct procentual, fiind acum cuprinse intre Euribor 3M + 6,5 pp si Euribor 3M + 7 pp, in functie de perioada de creditare.

Creditele StudentPlus si Creditul 10 in lei, cu dobanda fixa, vor fi puse la dispozitia clientilor cu dobanzi mai mici cu 1,1 puncte procentuale decat valoarea anterioara, adica 7,9% in loc de 9%.

Creditele auto vor fi acordate si ele cu dobanzi mai mici. Astfel, pretul finantarilor in lei pentru achizitia de automobile noi scade cu pana la 1,1 puncte procentuale, la niveluri de 9,9% si 12,5% pe an, in functie de perioada de creditare. In cazul autoturismelor de ocazie, dobanzile fixe in lei scad tot cu pana la 1,1 puncte procentuale, fiind cuprinse intre 10,9 si 13,5 % pe an, in functie de perioada de creditare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri