ATEbank Romania trece de la un Consiliu de Administratie format din sapte membri la unul format din noua persoane si il schimba din functia de presedinte al CA pe Dimitrios Miliakos, inlocuindu-l cu Sotiris Scandamis, ales pentru un mandat de 4 ani, arata un convocator AGA publicat de banca.
Astfel, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor bancii din 4 februarie 2010, Consiliul de Administratie "va discuta aprobarea in functia de presedinte a lui Sotiris Scandamis, care il inlocuieste pe Dimitrios Miliakos", a precizat, potrivit NewsIn, directorul general al ATEbank Romania, Sergiu-Ioan Manea.

Potrivit convocatorului, pe ordinea de zi a AGA se afla "informarea privind demisia lui Dimitrios Miliakos din functia de membru si presedinte al Consiliului de Administratie al bancii" si "revocarea din pozitia de membru al CA a lui Anastasios Papanikolaou".

Totodata, CA va vota si revocarea din pozitia de membru al Consiliului de Administratie a lui Anastasios Papanikolaou. Actul constitutiv al ATEbank va fi modificat in sensul formarii CA din noua membri, in loc de sapte.

In consecinta, CA va discuta si numirea ca membri a lui Andis Kostopoulos, Adamantini Lazari si Mariei Tsagaridou.

Anterior, CA al ATEbank a fost format din Dimitrios Miliakos (presedinte), Konstantinos Christou, Anastatasios Papanikolaou, Epameinondas
Papanikolaou, Sergiu-Ioan Manea, Alina Pascu si Teodor Dragan, ca membri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri