Consiliul de Supraveghere al companiei de asigurari Signal Iduna se va reuni la sfarsitul acestei saptamani in Germania pentru a alege noul director executiv al diviziei din Romania, dupa demisia, de la inceputul acestei saptamani, a fostului CEO, Sinziana Maioreanu.
“Pentru moment, putem declara ca obiectivul nostru este sa asiguram continuitatea business-ului. In ultimii doi ani compania noastra a investit masiv in oamenii sai si suntem mandri sa spunem ca in momentul de fata avem o echipa de angajati specializati si experimentati cu un potential de dezvoltare foarte bun”, anunta compania.

Totodata, grupul Signal Iduna ramane in continuare concentrat asupra planurilor de investitii in Romania si va continua sa promoveze conceptul asigurarilor private pe piata locala.

Signal Iduna Romania este o companie specializata in asigurari de sanatate.

Luand in considerare recentele comunicari ale companiei in ceea ce priveste schimbarile la nivel de conducere, nemtii confirma ca obiectivele de business au ramas aceleasi.

“Dorim sa oferim romanilor solutii complete de asigurare (asigurari de sanatate, asigurari de viata si asigurari de accidente). Vor avea loc schimbari in strategia operationala a companiei, ne vom imbunatati procesele si procedurile si ne vom evalua cu atentie investitiile. Grupul Signal Iduna este prezent pe pietele din Europa Centrala si de Est de aproape 18 ani iar actionarii nostri s-au angajat sa investeaca pe termen lung in aceasta regiune”, au declarat oficialii grupului, adaugand ca acesta va folosi toate cunostintele, experienta de peste 100 de ani in asigurari private de sanatate si vom continua eforturile de a introduce sistemul de asigurari private de sanatate in Romania, aspect esential in dezvoltarea viitoare a tarii noastre.

Astfel, actionariatul german este in continuare angajat in planurile de investitii in divizia din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri