Sucursala locala a grupului bancar Royal Bank of Scotland a lansat un card de credit sub sigla Visa destinat cumparaturilor zilnice prin care posesorii primesc inapoi pana la 2% din valoarea achizitiilor realizate, in limita a 500 de lei pe luna.
Cardul de credit RBS Visa se bazeaza pe programul Spend & Earn, prin care pentru orice tranzactie efectuata la comerciantii din tara, strainatate sau pe internet posesorii cardurilor vor primi in fiecare luna in contul cardului de credit pana la 2% (maximum 500 lei/luna) din valoarea sumei cheltuite lunar folosind acest card.

„Facilitatea de a primi bani inapoi prin folosirea cardului de credit RBS Visa reprezinta un pas important pentru banca in ceea ce priveste extinderea portofoliului nostru de produse si dezvoltarea ariei de beneficii destinate clientilor nostri. In fapt, dam inapoi detinatorilor de carduri RBS Visa pana la 2% din valoarea sumei cheltuite lunar cu acest card intr-un moment in care managementul finantelor personale devine din ce in ce mai important pentru fiecare dintre noi”, a declarat Johan Gabriels, presedintele RBS Romania.

Clientii care aleg acest card pana la data de 31 mai beneficiaza timp de 3 luni de o oferta speciala prin care li se returneaza pana la 3% (maximum 650 lei/luna) din valoarea sumei cheltuite lunar cu cardul.

RBS Romania da inapoi clientilor 0,5% din valoarea tranzactiilor la comercianti de pana la 1.000 lei, 1% pentru platile cu o valoare cuprinsa intre 1.001 si 4.000 lei si 2% pentru tranzactiile de peste 4.001 lei.

Perioada de gratie aferenta cardului RBS Visa este de 45 de zile, dupa aceasta perioada banca urmand sa perceapa o dobanda de 27%.

Limita maxima de creditare este de 21.000 lei pentru varianta Clasic a cardului si 75.000 lei pentru cea Gold.

RBS Romania are, in prezent, in portofoliu 150.000 de carduri (dintre care 110.000 sunt carduri de credit), iar pentru acest an si-a propus sa ajunga la 200.000 de carduri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri