Actionarii companiei de creditare Cofidis IFN au aprobat, intr-o sedinta din 23 decembrie 2009, incetarea activitatii companiei si vanzarea creantelor societatii "in cele mai avantajoase conditii", pana cel tarziu la jumatatea acestui an, potrivit unei hotarari publicate in Monitorul Oficial.
"Avand in vedere pe de o parte, situatia economica a Romaniei, care se confrunta cu o reducere a PIB in 2009 de 7,3%, si pe de alta parte, performantele economice ale societatii, care nu permit sa se poata prevedea o intoarcere la rentabilitate in anii urmatori, actionarii decid sa nu mai continue activitatea societatii Cofidis IFN SA", se mentioneaza in document, potrivit NewsIn.

Actionarii au decis sa sustina societatea in viitor din punct de vedere financiar, astfel incat toate angajamentele referitoare la creditori si angajati sa fie respectate, fara incetare de plati.

Cofidis IFN este controlata de compania franceza Cofidis Participations, cu 99,99% din capitalul social. Compania are un capital social de 21,75 milioane lei. In 2008, Cofidis IFN a inregistrat venituri totale de 45,3 milioane lei si cheltuieli de 36,5 milioane lei.

Compania este subsidiara din Romania a firmei franceze Cofidis SA si are ca obiect de activitate vanzarea si gestionarea la distanta a produselor si serviciilor financiare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri