Bancpost a lansat linia de credit "Da credit ideii tale" pentru companii mici si persoane fizice autorizate, sumele utilizate urmand sa fie restituite in momentul in care clientul va dispune de lichiditati.
“Oferta noastra raspunde nevoii de dezvoltare a afacerii atunci cand intreprinzatorul vrea sa profite de o oportunitate, cand un furnizor nou ii poate oferi mai mult, sau pur si simplu atunci cand vrea sa-si acopere unele cheltuieli neprevazute”, arata un comunicat al bancii.

Suma ce poate fi obtinuta ii permite utilizatorului acoperirea nevoilor imediate de lichiditati, volumul creditului stabilindu-se in functie de necesitatile de finantare, precum si de posibilitatile de rambursare.

De asemenea, linia de credit poate fi utilizata pentru a sustine afaceri din diverse sectoare de activitate.

Companiile mici si persoanele fizice autorizate reprezinta un segment de clientela prioritar in cadrul strategiei comerciale a bancii, anunta comunicatul de presa.

Eurobank EFG, actionarul majoritar al Bancpost, a raportat pentru anul trecut o pierdere de 8,3 milioane euro din afacerile din Romania, dupa plata taxelor si intereselor minoritare, in conditile in care in 2008 a obtinut un profit net de 27,3 milioane euro



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri