Raiffeisen Bank reduce din 20 aprilie cu pana la 2 puncte procentuale nivelul dobanzii variabile la noile credite negarantate in euro (produsul Flexicredit) acordate persoanelor fizice pe intreaga perioada de creditare, a anuntat banca intr-un comunicat.
"Odata cu normalizarea conditiilor de piata si cu reducerea costului finantarii, am decis sa reducem dobanzile la creditele negarantate in euro cu pana la 2%", a declarat directorul responsabil de aria clientilor persoane fizice din cadrul Raiffeisen Bank, Radu Topliceanu.

Astfel, pentru creditele cu dobanda variabila cu o valoare cuprinsa intre 3.000 si 7.000 euro dobanda a scazut de la 11,50% la 9,50% pe an, iar la cele cu o valoare mai mare de 7.000 euro, de la 10% la 8% pe an, se arata in comunicat.

Aceste dobanzi iau in calcul indicele Euribor la 6 luni si marja bancii, Raiffeisen precizand ca in credit este inclus si un comision de procesare de 3,00%.

Comisionul perceput pentru plata anticipata este de 4,50%, acesta nefiind perceput pentru creditele inchise in vederea refinantarii interne.

Raiffeisen Bank are o retea de peste 500 de unitati prin care deserveste peste 1,97 milioane de clienti persoane fizice, aproape 100.000 IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri