Procurorii DIICOT Oradea cerceteaza cinci persoane, printre care directorul unei sucursale din Caransebes, pentru constituire de grup infractional si detinere de valuta falsificata, adusa din Bulgaria, pe care voiau sa o puna in circulatie.
Astfel, in 22 aprilie, procurorii au prins in flagrant, in Lugoj, patru persoane, in timp ce transferau suma de 35.050 de euro, formata din o bancnota din cupiura de 50 de euro si 350 de bancnote din cupiura de 100 de euro, bancnotele din cupiura de 100 de euro fiind false, se arata intr-un comunicat al DIICOT, potrivit NewsIn.

Procurorii DIICOT verifica informatiile potrivit carora valuta falsa urma sa fie predata directorului unei sucursale bancare din Caransebes pentru punerea in circulatie, prin intermediul agentiei pe care o coordona.

Conform comunicatului, "procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus retinerea celor 5 inculpati si au propus instantei arestarea preventiva a acestora".

Cercetarile in cauza au fost efectuate impreuna cu ofiteri de politie din cadrul B.C.C.O. Oradea si D.C.C.O. Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri