Platinum Asigurari (fosta Clal Romania) si-a propus in acest an investitii de 500.000 de euro in dezvoltarea companiei, mai ales in procesul de rebranding, lansarea de produse noi si resurse umane, a declarat directorul adjunct al companiei, Anca Babaneata.
"Platinum va continua in acest an investitiile in dezvoltarea companiei cu aproape 500.000 de euro, care vor fi distribuite in rebranding, dezvoltarea de produse, resurse umane si echipa - angajari si investitii in pregatirea personalului existent -, definirea retelei de distributie, campanii de marketing si comunicare, precum si in IT", a precizat Babaneata pentru NewsIn.

De la infiintare sa in 2006, sub numele Clal Romania, asiguratorul a investit peste 65 de milioane de lei.

Platinum Romania este o companie de asigurari generale cu capital privat, care a fost infiintata in septembrie 2009 prin achizitia Clal Romania.

"Pentru acest an ne propunem un volum de prime de 5-6 milioane euro iar pe termen mediu, in 3-4 ani, sa ajungem la 15 milioane euro", a afirmat reprezentantul companiei.

In acest an, compania va continua dezvoltarea de produse de asigurare pentru a-si completa portofoliul. In prezent compania ofera toata gama de asigurari generale, cu exceptia RCA, in conditiile in care autorizatia a fost retrasa.

"Focusul principal nu este insa cifra de afaceri, ci construirea unui portofoliu balansat, sustenabil, precum si cresterea organica a bazei de clienti", a adaugat Babaneata.

Compania Vienna International Holding SRL detine 99,99839% din capitalul social, in timp ce Efraim Naimer, directorul general al companiei, detine o mica participatie.

Platinum Asigurari detine 15% din Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID), aceasta fiind cota maxima de participare prevazuta de lege. Compania a inregistrat anul trecut prime brute subscrise de 2,7 milioane euro si o pierdere de 9 milioane lei, potrivit rezultatelor preliminare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri