Directorul general al Allianz-Tiriac Asigurari, Cristian Constantinescu, se retrage in mai de la conducerea companiei, succesorul sau fiind vicepresedintele Allianz New Europe, Rangam Bir, de origine indiana, acesta urmand sa-si inceapa mandatul dupa avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.
"Urmare a deciziei sale de a renunta la functia executiva, Constantinescu a fost nominalizat drept membru in Consiliul de Administratie al Allianz-Tiriac. De asemenea, Constantinescu va ramane aproape de noul director general, din postura de consilier al acestuia", a declarat pentru NewsIn directorul de comunicare al companiei, Marius Onofrei.

Cristian Constantinescu, in varsta de 60 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice si detine functia de presedinte al UNSAR din 1997. Din 1998 este membru in consiliul director al Institutului de Asigurari, iar din 2000 este director general si membru in consiliul director al Allianz-Tiriac Asigurari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri