Generali Asigurari, subsidiara locala a grupului cu acelasi nume, a lansat o campanie prin care pentru fiecare polita de asigurare de viata contractata pana la 24 iunie, clientul poate primi 600 de lei pentru cheltuielile medicale neprevazute.


“Lansam aceasta campanie intr-un context de expectativa a unei reforme necesare sistemului romanesc de sanatate. In Romania, din 21 de milioane de locuitori, doar cinci milioane sunt contribuabili la bugetul de stat, ceea ce inseamna un buget pentru sanatate modest si un sistem deficitar. Extra-acoperirea pe care o oferim prin aceasta campanie promotionala da posibilitatea clientilor de a beneficia de serviciile medicale de care au nevoie, fara a-si mai face griji in privinta unor cheltuieli neasteptate sau a imposibilitatii de a avea acces la anumite medicamente sau tratamente”, a declarat Daniela Dimitriu, director de marketing si comunicare in cadrul Generali Asigurari.

In cadrul campaniei, persoanele care incheie o asigurare de viata pana la 24 iunie 2010 beneficiaza de 600 de lei extra-acoperire pentru cheltuieli medicale neprevazute, daca prima de asigurare anuala este egala sau mai mare de 1.000 de lei.

In primul an de asigurare, prin extra-acoperirea oferita de Generali Asigurari se deconteaza interventii medicale si tratamente, recomandate de medicul clientului. Extra-acoperirea este valabila atat pentru interventii in clinici particulare, cat si de stat, pentru vizite medicale de control sau diagnostic, sau alte investigatii de laborator si medicamente recomandate de catre medic.

In cazul unui eveniment nedorit, asiguratul beneficiaza de transport cu ambulanta de la locul accidentului la spital, decontandu-i-se cheltuielile de spitalizare sau alte cheltuieli medicale, ca urmare a producerii unui eveniment nedorit.

In plus, clientii care aleg plata primei de asigurare prin debit direct pot participa la tragerea la sorti pentru premiul campaniei care consta intr-o vacanta la Venetia pentru doua persoane.

Campania este valabila pentru cinci dintre variantele de asigurari de viata ale Generali Asigurari astfel ca, in acest context, compania recomanda alegerea celei mai potrivite variante, planul de protectie financiara fiind un angajament de durata.

Protectie si economisire (Practic Plus), o asigurare mixta de viata cu acumulare de capital, investitie si protectie (Genius), o solutie viabila de investire a banilor pe termen mediu sau lung, cu 3 optiuni de plasare a banilor, economisire si pensie (Orizont plan de pensie) o polita de asigurare flexibila, care ofera posibilitatea de a opta intre solutia de economisire si cea de pensie, Viitorul Copilului (Majorat), un plan de economisire pentru copii, pentru a le asigura independenta financiara la varsta majoratului si protectie (Clasic Plus), o asigurare de viata care acopera riscul de deces.

Generali Asigurari este parte a grupului international Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurari din lume. Cu o intrerupere in perioada comunista, compania este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1835. Reteaua teritoriala a Generali Asigurari este compusa din 91 de agentii si puncte de lucru, iar portofoliul companiei include astazi toate tipurile de asigurari.

Generali Group are o experienta de 178 de ani in domeniul asigurarilor. Grupul detine in prezent 476 companii consolidate, peste 60 de milioane de clienti in intreaga lume si peste 84 000 de angajati.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri