Pintilie Broker de Asigurare (PBA) a relansat portalul rca-ieftin.ro pentru a facilita incheierea politelor RCA prin Internet permitand cotatia tarifului RCA in timp real, prin legatura directa cu serverele societatilor de asigurari si interorarea bazei de date CEDAM.
Comparativ cu versiunea precedenta, este necesara completarea a doar 8 campuri fata de 15, pentru aflarea primelor tarife, de la societatile care nu solicita date suplimentare. Tariful rezultat este cel real, calcularea acestuia fiind facuta prin serverele asiguratorilor si interogarea bazei de date CEDAM.

“Am ales o solutie mult mai usor de utilizat. Clientii nu trebuie sa piarda timpul prin incarcarea suplimentara de pagini. Totodata, este normal ca, odata ce introduci datele necesare pentru aflarea tarifului de la un asigurator, sa vezi deja tariful acestuia, nu sa astepti pana ce completezi datele necesare tuturor asiguratorilor”, explica Alexandru Pintilie, administrator delegat al PBA.

Pe de alta parte, reprezentantul PBA a explicat ca una dintre marile probleme in comertul on-line actual este lipsa unei relatii directe cu clientul. “De aceea, am ales sa facem inca un pas catre vizitatorii si clienti aratandu-le ca in spatele ecranului computerului se afla, de fapt, o intreaga echipa, care incearca zilnic sa raspunda prompt oricarei solicitari”, a mai spus Alexandru Pintilie.

Pintilie Broker de Asigurare opereaza prin site-ul rca-ieftin.ro , care potrivit www.trafic.ro in ultimul an a avut peste 550.000 de vizitatori unici.

Anul trecut, brokerul a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 2,1 milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri