BRD Finance, divizia de credite de consum a BRD-Groupe Societe Generale, in parteneriat cu MOL Romania, lanseaza o promotie pentru orice autoturism achizitionat prin finantarea companiei in cadrul programului de stimulare a innoirii parcului auto 2010 (15 martie - 30 noiembrie 2010), direct din reteaua nationala de show-room-uri partenere.
Promotia se adreseaza tuturor clientilor persoane fizice si persoane fizice autorizate care semneaza un contract de credit auto BRD Finance (Credit Compact Remat sau Credit Premium Remat) in scopul achizitionarii unui autoturism nou prin programul de stimulare a innoirii parcului auto 2010, depunand toate documentelor necesare obtinerii creditului la sediul dealer-ilor parteneri BRD Finance, conform procedurii de acceptare a finantatorului.

Printre conditiile de eligibilitate pentru aceasta promotie se numara o valoare a creditului de minimum 15.000 de lei, pe o perioada de minimum 24 luni, in conditiile prezentarii a cel putin un tichet Remat si a achitarii ratei lunare pana la data scadenta.

Clientii vor putea beneficia de promotie prin intermediul cardurilor de carburant MOL Green, emise de MOL Romania, primite in momentul semnarii contractului de credit. In termen de maximum 10 zile lucratoare de la data scadenta, dar nu mai devreme de 10 zile lucratoare de la data achitarii ratei lunare a creditului auto, BRD Finance alimenteaza cardurile clientilor cu 4 transe lunare egale in valoare individuala de 200 lei pentru fiecare dintre cele 4 plinuri de carburant realizate numai in reteaua de benzinarii MOL.

BRD Finance IFN, membra a diviziei de servicii financiare specializate din cadrul grupului Societe Generale, se afla pe piata din Romania din 2004 si are in portofoliu de credite de consum, carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri