Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) plateste 1,27 milioane lei companiei Mirunette International Education SRL pentru servicii de transport aerian ocazional de calatori si servicii de cazare la hotel, potrivit unui anunt al institutiei.
CSA a atribuit contractul incepand cu 1 iunie 2010, in urma unei licitatii deschise la care au mai participat trei companii, scrie NewsIn.

Mirunette International Education este o agentie de turism, care are ca principal domeniu de activitate promovarea taberelor educationale. Agentia a fost infiintata in 2004, iar in prezent este reprezentant in Romania pentru 36 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor are rolul de a pune in aplicare legislatia din domeniul asigurarilor, apara drepturile asiguratilor si promoveaza stabilitatea financiara a acestui sector.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri