Banca Nationala a Romaniei (BNR) vrea sa plateasca 1,19 milioane euro, fara TVA, pentru echipamente de comunicatie LAN/WAN si solutii de control si monitorizare centralizata a accesului la resursele sistemului informatic, in leasing operational, potrivit anuntului de intentie al bancii centrale.
Contractul urmeaza sa fie incheiat pe o perioada de trei ani, iar data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 6 iulie 2010, potrivit anuntului de intentie publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), scrie NewsIn.

BNR vrea sa procure "solutie switching/routing pentru noul centru de date, acces wireless cu management centralizat, acces controlat pentru vizitatori, monitorizare centralizata a log-urilor, switch-uri de acces 48 porturi, firewall-uri si criptoare trafic".

In cazul contractului de leasingul operational, clientul este obligat sa inapoieze bunul la sfarsitul perioadei prevazute in contract, bunul fiind utilizat in acest timp in schimbul unei rate lunare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri