Banca Comerciala Feroviara (BCF), controlata de omul de afaceri Valer Blidar, deschide doua noi unitati in Arad, la un an de la primirea autorizatiei de functionare, si lanseaza oferta de credite atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice, a anuntat institutia, potrivit Mediafax.
Oferta de creditare pentru persoane fizice include imprumuturi pentru investitii imobiliare si pentru nevoi personale, iar pentru companii, banca furnizeaza credite pentru finantarea activitatii curente, dar si a proiectelor de investitii.

De asemenea, BCF a lansat si produse pentru garantarea de tranzactii si/sau operatiuni ale clientilor bancii persoane juridice sub forma scrisorilor de garantie/contragarantie bancara.

BCF are in plan pentru urmatoarele luni introducerea serviciilor de internet banking (septembrie 2010), deschiderea de noi sucursale in principalele orase ale tarii si lansarea cardurilor bancare.

Cu un capital social de 45 milioane de lei, actionarii BCF sunt Valer Blidar, cu o cota de 90,5% din capital, din care 39,5% in mod direct si 51% prin intermediul a doua firme pe care le controleaza, respectiv Astra Vagoane Caltori - 26% si Tristar SRL - 25%.
Un pachet de 9,5% din actiunile institutiei de credit este detinut de Atelierele CFR Grivita Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri