Banca Comerciala Romana a lansat un program in valoare de 75 de milioane de euro pentru finantarea sectorului IMM. Banii sunt primiti de la Banca Europeana pentru Investitii, iar programul se adreseaza intreprinderilor cu pana la 249 de angajati care vor sa dezvolte proiecte in industrie, turism, servicii, agricultura sau constructii.
Facilitatea de finantare va putea fi accesata sub forma creditelor pentru investitii (inclusiv ca sursa de co-finantare a proiectelor care beneficiaza de fonduri europene), creditelor ipotecare sau imobiliare pentru proiecte de investitii, creditelor pentru capital de lucru, liniilor de credit sau creditelor pentru finantarea stocurilor.

„BCR este unul dintre principalii parteneri ai Bancii Europene de Investitii in Romania. Imprumutul reprezinta un pas important in sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, inscriindu-se in eforturile coordonate cu celelalte institutii financiare internationale destinate stimularii economiei romanesti”, a declarat Ramona Ivan, directorul executiv al Directiei Institutii Financiare din cadrul BCR.

In cadrul programului, valoarea maxima a unui imprumut este de 12,5 milioane de euro, iar costul total al fiecarui proiect eligibil este de maxim 25 milioane de euro. In functie de specificul proiectului, durata creditului poate fi de minimum 2 ani si maximum 12 ani, iar perioada de gratie poate ajunge pana la maxim 4 ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri