Erste Bank este interesata sa participe la unele proiecte ale autoritatilor din Suceava, precum constructia de microhidrocentrale si modernizarea spitalului judetean si a aeroportului, a declarat vicepresedintele CJ Suceava, Vasile Ilie.
Ilie s-a intalnit la Salzburg cu directorul grupului de finantare a infrastructurii si sectorului public din Erste Bank, Werner Weiss Raabl, care a vizitat la mijlocul lunii august mai multe obiective din judetul Suceava in vederea analizarii oportunitatilor de investitii, relateaza Mediafax.

Oficialul Erste va reveni, peste doua saptamani, cu o echipa de specialisti pe proiecte ai bancii.

"Lucrurile se indreapta pe un drum bun si exista conditiile sa punem in practica proiectele convenite la vizita din Suceava", a spus Ilie.
El a afirmat ca adoptarea legii parteneriatului public privat face ca aceasta colaborare intre autoritatile sucevene si Erste Bank sa fie "mai intensa si mai la obiect".

Vicepresedintele CJ s-a intalnit, marti, si cu presedintele Institutului Regiunilor Europene, Franz Schausberger, cu care a discutat despre relatiile existente intre Bucovina si Austria si despre proiectul comun, Pelerin in Bucovina.

Ilie participa la Salzburg la Conferinta regiunilor si oraselor europene organizata de Institutul Regiunilor Europene privind asigurarea serviciilor publice in viitor si importanta universitatilor in cadrul regiunilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri