Bancile spera ca ritmul alert in care firmele din Romania ajung in insolventa sa se domoleasca pentru a nu fi obligate sa provizioneze si mai multe credite. Doar in primele 8 luni din acest, 14.000 de firme au intrat in procedura de insolventa, a explicat Arin Stanescu, presedintele UNPIR.
"Bancile doresc sa pastreze un ritm de intrare a firmelor in insolventa pentru ca se gandesc ca in acest fel se va ajunge la un numar mai mic de falimente si nu vor face si mai multe provizioane", afirma Arin Stanescu.

Presedintele UNPIR a precizat ca in primele 8 luni din acest an au fost inregistrate 14.000 de firme ce au intrat in procedura de insolventa, dintr-un total de circa 30.000 de intreprinderi aflate in prezent in insolventa.

Citeste si articolul: Top 10 sectoare din economie cu cele mai multe falimente
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri