BRD - Groupe Societe Generale, cea de-a doua banc din sistemul bancar romanesc, a inaugurat prima agentie bancara din Romania deschisa 24 de ore din 24.

Situata in Bulevardul Lascar Catargiu (statia de metrou Piata Victoriei), noua agentie deschisa de BRD reprezinta o premiera pe piata romaneasca. Ea reuneste in acelasi spatiu o agentie bancara traditionala si o zona de banca automata, singura de acest tip deschisa 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Agentia BRD Express.24h este primul concept de agentie automata de acest tip, din cadrul Grupului Socit Gnrale.

Agentia bancara traditionala este deschisa de luni pana vineri intre orele 9 :00 si 18 :00 si ofera produse, servicii si operatiuni curente adresate atat clientilor persoane fizice, cat si persoanelor juridice.

Dedicata exclusiv persoanelor fizice, zona automata permite efectuarea celei mai extinse game de operatiuni curente de pe piata romaneasca, posibile in acest tip de agentie. In zona automata este permis accesul permanent atat pentru clientii BRD, cat si pentru non-clienti.

Operatiunile ce se pot efectua sunt: retrageri si depuneri de numerar, operatiuni de schimb valutar in numerar si in cont, operatiuni de plata a facturilor cu numerar, cu card si din cont, transferuri intra si interbancare. Toate acestea se realizeaza atat cu ajutorul ATM-ului traditional, cat si cu ajutorul unui automat de depunere numerar (BAN) si unui automat de schimb valutar (ASV).

BRD a obtinut, dupa primele noua luni, un profit net de 124 milioane euro, in crestere cu aproape 82% comparativ cu rezultatul inregistrat in primele trei trimestre de anul trecut, in timp ce activele bancii au depasit 5,2 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri