Pintilie Broker de Asigurare (PBA) a intermediat prime brute subscrise in valoare de 16,07 milioane de lei (aproape 4 milioane de euro), in primele 9 luni ale acestui an, potrivit datelor financiare prelimiare anuntate de companie.
In acest an, pe segmentul RCA Pintlie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare de 14,75 milioane de lei, in timp ce, pentru celelalte tipuri de polite de asigurari generale au insumat prime brute subscrise intermediate de 1,32 milioane de lei.

Anul trecut, compania a intermediat prime brute subscrise in valoare de 2,1 milioane de euro.

Totodata, Pintilie Broker de Asigurare (PBA) a completat oferta pentru persoane fizice de comparare a tarifelor pentru asigurarile de raspundere civila auto (RCA), prin intermediul portalului rca-ieftin.ro.

La oferta de comparare a tarifelor praticate de asiguratorii de pe piata locala pentru politele de tip RCA se adauga, din luna octombrie, pentru persoanele fizice, si tarifele practicate de Allianz Tiriac Asigurari.

Astfel, se pot compara tarifele asigurarilor RCA ale companiilor de asigurari de pe piata autohtona de profil, care emit polite de acest gen.
“Am completat oferta serviciilor noastre de comparare a tarifelor asiguratorilor de pe piata locala, prin posibilitatea accesarii de catre persoanele fizice, incepand din luna octombrie, a tarifelor RCA practicate de Allianz Tiriac Asigurari. In prezent, clientii nostri pot compara din fata monitorului, ofertele tuturor societatilor de asigurari care emit acest tip de polite”, a declarat Paula Alexandrescu, pr representative al Pintilie Broker de Asigurare.

De la lansarea sa, in 2006, compania si-a extins activitatea in mod constant, vanzand la aceasta data toate tipurile de asigurari non-viata. Printre acestea, se numara asigurarile auto (RCA si Casco), asigurarile de locuinte (obligatorii si facultative) si asigurari medicale de calatorie in strainatate.

La aceasta data, pe toate liniile de afaceri, compania de brokeraj are incheiate parteneriate cu 14 dintre cele mai importante companii de asigurari prezente pe piata romaneasca de profil: Ardaf, ABC Asigurari, Allianz Tiriac Asigurari, Asirom, Astra Asigurari, BCR Asigurari, Carpatica Asigurari, Credit Europe Asigurari, Euroins, Generali Asigurari, Groupama Asigurari, Certasig, Omniasig, Uniqa.

Pintilie Broker de Asigurare (PBA) este cel mai important jucator din piata asigurarilor online din Romania. Acesta opereaza prin portalul de specialitate www.asiguratorii.ro si prin www.rca-ieftin.ro, cel mai vizitat site de profil, conform www.trafic.ro. In perioada ianuarie-septmebrie 2010, rca-ieftin.ro a inregistrat 565.528 de vizitatori unici.

Totodata, compania opereaza si offline, prin cele 8 agentii clasice situate in puncte cheie din Bucuresti, precum Dristor, Obor, Domenii, Mihai Bravu, Unirii, Autovit si in centrele comerciale Grand Arena Berceni si Afi Palace Cotroceni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri