Clientii ATE Bank Romania care detin carduri de credit MasterCard Gold, beneficiaza de asigurare si asistenta gratuita, pentru calatorii peste hotare, in vacanta sau interes de serviciu, in baza parteneriatului bancii cu ATE Insurance Romania, a anuntat banca.
Astfel, clientii ATE Bank Romania care detin carduri de credit MasterCard Gold beneficiaza gratuit de acoperirea producerii mai multor evenimente asigurate: deces sau invaliditate permanenta din accident; cheltuieli medicale; indemnizatie pentru spitalizare; pierderea sau distrugerea bagajelor si a efectelor personale; pierderea banilor, a pasaportului si a altor documente personale; intarzierea calatoriei; raspunderea civila a asiguratului fata de terti, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.

„Parteneriatul dintre ATE Bank Romania si ATE Insurance Romania aliniaza oferta de servicii asociate cardului de credit MasterCard Gold la oferta pietei cardurilor de tip Premium din Romania in ceea ce priveste serviciile aditionale”, a declarat Alina Pascu, director general adjunct si membru in consiliul de administratie al ATE Bank Romania.

Detinatorii de carduri de credit MasterCard Gold primesc de la ATE Bank Romania un Certificat de Asigurare care specifica termenii si conditiile asigurarii, precum si un Card de Asistenta continand datele necesare pentru accesarea serviciului de asistenta pe durata calatoriei: numarul Certificatului de Asigurare si datele de contact ale companiei Coris Roumanie - furnizorul de servicii de asistenta.

Perioada de Asigurare este reprezentata pentru fiecare Detinator de card si, respectiv, a Certificatului eliberat acestuia, de perioada incepand de la data emiterii Certificatului si pana la data expirarii cardului de credit MasterCard Gold emis de ATE Bank Romania.

Utilizarea Cardului de credit pentru achitarea integrala a contravalorii biletului sau biletelor de calatorie (ori a taxei de aeroport pentru biletele de avion gratuite) constituie conditia prealabila pentru intrarea in vigoare a acestei Asigurari.

Asigurarea de calatorie este extinsa si asupra membrilor familiei detinatorului de card de credit Gold care calatoresc impreuna cu acesta.

ATE Bank Romania are ca actionar majoritar Agricultural Bank of Greece, cu 74% din actiuni. IFC, membra a grupului World Bank, detine 15%, iar UCECOM, Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti, 7,36%. Mai multe persoane juridice si fizice detin 3,5% din actiunile bancii.

ATE Bank of Greece este prezenta in Romania din anul 2006, cand a achizitionat pachetul majoritar de actiuni de la Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa.

ATE Insurance Romania are ca actionar majoritar ATE Insurance Greece si este membra a grupului ATE Bank Greece.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri