Cele 22 proceduri de achizitii, in valoare de aproape 3,5 milioane dolari, derulate saptamana trecuta in ringul Bursei Romane de Marfuri (BRM), au adus o imbunatatire totala a preturilor de aproximativ 55.000 dolari, informeaza un comunicat de presa emis de BRM. Cea mai mare valoare de tranzactionare, cifrata la aproape 2,6 milioane dolari a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de Nuclearelectrica, care a achizitionat masini-unelte, instalatii filtroventilatie, servicii de intretinere si reparatii tehnica de calcul si servicii de examinari nedistructive.

Semnificativa a fost si valoarea contractelor inregistrata de Imprimeria Nationala, care a achizitionat prin intermediul ringului BRM servicii de instalare si mentenanta, sisteme de calcul, insumand aproape 155.000 dolari. Alte valori importante ale contractelor de achizitii desfasurate in ringul bursier au fost inregistrate de Tarom, care a realizat o valoare totala a tranzactiilor de 120.000 dolari, Administratia Canalelor Navigabile Constanta, care a achizitionat materiale si aparataj electronic in valoare de aproape 115.000 dolari. Activitatea terminalelor Bursei Romane de Marfuri in teritoriu s-a materializat in proceduri de achizitii si vanzari care au depasit nivelul de un milion dolari.

Topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu situeaza pe primul loc Terminalul Prahova, cu o valoare contractuala de peste 500.000 dolari, urmat de Terminalul Craiova cu o valoare contractuala de aproape 165.000 dolari, Terminalul Iasi si Constanta, cu o valoare a tranzactiilor de peste 115.000 dolari fiecare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri