Clientii de top ai RBS Romania au inceput sa se intereseze de produse de investitii mai sofisticate, dupa ce in trecut au fost atrasi doar de investitiile in sectorul real-estate, a precizat Cosmin Bucur, seful diviziei Global Markets din cadrul RBS Romania.
Totusi, companiile prefera sa isi pastreze banii in depozite si sa detina o lichiditate mai ridicata pentru situatii neprevazute. "Sunt putine companiile ce au o pozitie financiara care sa le permita sa investeasca in instrumente pe termen lung", sustine Cosmin Bucur, seful diviziei de Global Markets din cadrul RBS Romania.

“Segmentul de real-estate oferea in trecut randamente superioare oricarui produs financiar. Acum, produsele financiare au redevenit interesante, iar clientii de Preffered Banking se uita, spre exemplu, la depozite structurate legate la cursul de schimb sau sunt interesanti de produse financiare legate de anumiti indici", a mai spus Bucur.

Citeste si o analiza a pietei de private banking din Romania realizata de Wall-Street.

RBS are in administrare pe segmentul de Preffered Banking active in valoare de 200 de milioane de euro, cea mai mare parte a acestora fiind plasate in depozite simple sau structurate si intrumente cu venit fix.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri