Pintilie Broker de Asigurare (PBA) si-a extins reteaua de agentii din Bucuresti prin deschiderea agentiei RCA Ieftin Rahova, cea de-a zecea, dupa cele situate in alte zone ale Capitalei, a anuntat societatea.
Compania isi extinde astfel activitatea, inceputa in 2006 in calitate de agent persoana juridica si continuata cu cea de intermediere in asigurari, odata cu obtinerea autorizatiilor de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) pentru activitatea propriu-zisa de broker, in luna mai a anului trecut.

Pintilie Broker de Asigurare intermediaza toate tipurile de asigurari non-viata, precum asigurarile auto (RCA si Casco), asigurarile de locuinte (obligatorii si facultative) si asigurari medicale de calatorie in strainatate si CMR.

Noua agentie RCA Ieftin, care are o echipa formata din 3 inspectori de asigurari, este amplasata pe Calea Rahovei.

La aceasta data, pe toate liniile de afaceri, compania de brokeraj are incheiate parteneriate cu 14 dintre cele mai importante companii de asigurari prezente pe piata romaneasca de profil: Ardaf, ABC Asigurari, Allianz Tiriac Asigurari, Asirom, Astra Asigurari, BCR Asigurari, Carpatica Asigurari, Credit Europe Asigurari, Euroins, Generali Asigurari, Groupama Asigurari, Certasig, Omniasig, Uniqa.

Pintilie Broker de Asigurare (PBA) este unul dintre cei mai importanti jucatori din piata asigurarilor online din Romania. Acesta opereaza, pe langa cele 10 agentii clasice si prin portalul asiguratorii.ro si prin rca-ieftin.ro. In perioada ianuarie-octombrie 2010, rca-ieftin.ro a inregistrat 617.398 de vizitatori unici.

In primele noua luni ale anului 2010, Pintlie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare de 16,25 milioane de lei, din acestea 14,63 milioane de lei reprezinta primele brute subscrise intermediate pe segmentul RCA, potrivit rezultatelor financiare. Anul trecut, Pintilie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 2,1 milioane de euro, in perioada mai-decembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri