Banca Transilvania, cea mai mare banca cu capital privat majoritar romanesc, deschide azi a doua locatie in Cipru - agentia Limassol, aflata pe str. A.Georgiou nr. 83, Limassol.
“Am dorit sa deschidem o unitate in Limasol, un oras cosmopolit, reprezentativ pentru Cipru, cu o comunitate impresionanta de romani. Prin sucursala Nicosia si agentia Limassol suntem aproape de cei care lucreaza cu noi. Faptul ca suntem singura banca romaneasca din Cipru este un avantaj atat pentru BT, cat si pentru clientii nostri", afirma Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania

Banca Transilvania a patruns pe piata cipriota in octombrie 2007, cand a deschis sucursala Cipru, aflata in Nicosia, str. Spyros Kyprianou nr.18.

Obiectivul Bancii Transilvania este ca un numar cat mai mare de romani, dintre cei aproximativ 40.000 care lucreaza in Cipru, sa foloseasca serviciile si produsele BT.

In cadrul agentiei Limassol, clientii vor putea realiza o serie intreaga de operatiuni bancare, de la deschiderea de cont curent in euro, USD, GBP, CAD, JPY, respectiv in lei, transferuri bancare , infiintare de depozite la termene fixe si conturi de economii, pana la contractarea de credite pentru achizitionarea de imobile in Romania, respectiv credite de nevoi curente cu ipoteca.

Pentru a avea un card BT de debit, cu utilizare internationala, clientii se pot adresa, de asemenea, Bancii Transilvania.

Intreaga echipa a agentiei Limassol este formata din specialisti romani.

In primele 9 luni ale acestui an, profitul net al BT a crescut cu 44% fata de intervalul ianuarie - septembrie 2009, iar cel operational, cu 35% in raport cu aceeasi perioada a anului. Banca Transilvania se claseaza pe locul patru in topul bancilor din sistem realizat in functie de valoarea activelor gestionate.

Banca Transilvania a continuat extinderea retelei de unitati, in acest an fiind deschise 20 de locatii, printre care si cea din Limassol. In prezent, banca isi desfasoara activitatea prin intermediul a aproape 540 de locatii.

Citeste mai multe despre extinderea retelei teritoriale a BT aici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri