Compania BCR Asigurari, membra a Vienna Insurance Group (VIG), a lansat aplicatia de asistenta auto prin telefon “iPhone Insurance Assistance”, in colaborare cu i-Tom Solutions, care poate fi descarcata si utilizata pe telefoanele de tip Apple Iphone.
“Ne propunem sa adaptam produsele noastre de asigurare la ultimele tehnologii in domeniul IT. Astfel, identificam solutii care sa faciliteze accesul la produsele de asigurare precum si simplificarea si urgentarea procesului de solutionare a daunelor. A tine pasul cu aceste aplicatii si instrumente de comunicare presupune o serie de investitii, pe care am decis sa le facem”, a declarat Mihail Tecau (foto), presedintele BCR Asigurari Vienna Insurance Group, in cadrul unei conferinte destinata lansarii serviciului.

Aplicatia este oferita fara costuri suplimentare asiguratilor BCR Asigurari care detin o polita de asigurare Casco Plus si va fi disponibila si pentru alte tipuri de telefoane in urmatoarea perioada, a mai spus seful BCR Asigurari VIG. Iphone Insurance Assistance simplifica si urgenteaza procesul de solutionare a daunelor in cadrul companiei, oferind posibilitatea asiguratului sa trimita informatii preliminare despre dauna direct catre Centrul de Daune al BCR Asigurari.

Totodata, prin intermediul acestei aplicatii, societatea Pointer Systems are in responsabilitate si acopera serviciile de asistenta rutiera, deservind asiguratii BCR Asigurari VIG. Serviciile de asistenta telefonica, tehnica, depanare si tractare sunt oferite gratuit, in cazul in care clientul este asigurat la BCR Vienna Insurance Group si are incheiata o polita de tip Casco Plus.

Astfel, prin contactarea companiei de asigurari, procesul de notificare a daunei este automatizat, clientul fiind programat telefonic pentru constatare si reparatie la service. In acelasi timp, utilizatorul poate solicita orice informatie de care are nevoie.

Lansarea oficiala a serviciului Insurance Assistance, de catre societatea i-Tom Solutions, va avea loc in primul trimestru al anului 2011. Va fi disponibil gratuit pentru platformele IOS (iPhone) si Android (HTC, Motorola, Samsung etc.). Inovatia Insurance Assistance aduce piata asigurarilor, serviciilor de asistenta rutiera si a service-urilor auto in sfera tehnologiei, minimizand eforturile depuse in vederea solutionarii unui eveniment nedorit.

De asemenea, aplicatia permite apelarea fara costuri suplimentare direct de pe telefonul mobil a serviciului de asistenta rutiera (inclus in asigurarea Casco Plus), oriunde in tara si in Europa; avizarea daunei la call center BCR Asigurari VIG si programarea la service; vizualizarea (in sistem harta GPS) a tuturor locatiilor BCR Asigurari VIG; obtinerea de informatii despre produsele de asigurare si despre BCR Asigurari VIG; incheierea de asigurari, prin emitere electronica, completand datele personale direct de pe telefonul mobil.

Vienna Insurance Group detine in Romania companiile Asirom, Omniasig, BCR Asigurari si BCR Asigurari de Viata. Grupul desfasoara cea mai mare parte din operatiuni in Austria si pe pietele central-est europene.

i-Tom Solutions este o companie care ofera solutii si consultanta in Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor. Incepand cu anul 2006, compania ofera solutii complete (ERP, CRM) industriei financiar-bancare si mediului de afaceri. Societatea Pointer Systems face parte din Pointer Telocation LTD, o societate multinationala cu sediul central in Israel.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri