Piraeus Bank a anuntat ieri reducerea dobanzilor la creditele pentru locuinte in euro pana la nivelul de 7.5 % pe an. Imprumutul va fi acordat atat in EURO cat si in RON, iar suma maxima de creditare va fi de pna la 250.000 EURO (sau echivalentul acesteia in RON). Perioada de creditare va fi de pana la 30 de ani pentru imprumuturile acordate atat pentru cumpararea imobilelor construite dupa anul 1994, cat si pentru constructia de noi imobile. De asemenea, atat asigurarea de viata cat si cea pentru imobil sunt gratuite.

Mai mult, banca a anuntat ca noutatea pe care o aduce acest imprumut pe piata bancara este faptul ca poate fi acordat si pentru refinantarea creditelor ipotecare aflate in derulare la alte banci.

Toate aceste noi rate ale dobanzii comunicate de catre Piraeus Bank vor fi revizuite la fiecare 3 luni in functie de rata dobnzii EURIBOR / BUBOR la 3 luni.

Cu o perioada de creditare de pana la 30 de ani, asigurari de viata si imobil incluse si o dobnda competitiva pentru creditele in EURO de 7.5% pe an, oferim cel mai bun credit ipotecar de pe piata! Ma astept ca foarte multa lume care a contractat credite mult mai scumpe sa vina la noi pentru refinantarea acestora si sa beneficieze de rate lunare mult mai mici a spus George Alberts, Deputy General Manager PBR.

Piraeus Bank Group a fost fondat in 1916 si este al treilea grup financiar privat din Grecia. In prezent, Grupul intruneste calificativele BBB/Stable/A-2 acordate de agentia de rating S&P.

Piraeus Bank a obtinut in primele opt luni ale anului un profit net de 3,2 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri