Sunt convins ca foarte multi dintre voi aveti deja setata reteaua de acasa. Cei mai meticulosi poate si-au cablat deja toata casa, cu ocazia ultimei mari zugraveli (eu n-am facut-o si regret si acum), dar solutiile wireless, chiar daca uneori nu ating viteze de transfer similare cu cele pe cablu, sunt suficient de rapide pentru majoritatea dispozitivelor pe care le includ, cel mai probabil un laptop si un telefon mobil fiind configuratia cea mai populara.
OK, dar ce te faci daca nu ai chef sa umbli tot timpul la configuratia routerului tau securizat si optimizat de acel prieten priceput la calculatoare pe care il avem cu totii?

Cum rezolvi, spre exemplu, o situatie in care primesti vizita unui bun prieten care iti cere sa se conecteze si el temporar la reteaua ta wirelesss si nu ai chef sa-i dezvalui parola sau, intr-o configuratie si mai securizata, sa-i adaugi si adresa MAC a laptopului sau la cele autorizate in reteaua ta wireless?

Citeste articolul pe Playtech.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri