Mouse-ul optic fara fir BenQ M310 castiga un nou premiu international de design, dupa premiul de design iF urmeaza premiul de design G-Mark, unul dintre cele mai cunoscute si importante premii de design din lume. Avand avantajul abilitatii de a castiga premii, BenQ introduce noua generatie de mouse optic fara fir M310 Plus. Cu un design particular, trasaturi remarcabile si nuante unice, in negrul clasic, argintiu si roz stralucitor, M310 Plus adauga un nou stil laptopului dumneavoastra. Mai mult, noua functie USB de reincarcare ii permite mouse-ului sa fie incarcat oricand.

Dupa castigarea premiului de design iF (International Forum Design), mouse-ul optic fara fir BenQ M310 a fost din nou premiat cu G-Mark in 2005 pentru design-ul remarcabil al produsului si functiile inovatoare. Mouse-ul optic fara fir M310 Plus este dotat cu cea mai noua functie de incarcare USB, care ofera consumatorilor o utilizare neintrerupta a mouse-ului, exemplificand cu adevarat motivatia premiului de design G-Mark. Datorita criteriilor si standardelor stricte, premiul japonez G-Mark este considerat unul dintre "cele mai mari premii de design din lume", alaturi de premiile germane pentru design iF si Red Dot.

Caracteristica unica a BenQ M310 Plus este functia de stocare a receptorului RF. In perioadele in care nu este folosit, utilizatorii pot sa stocheze cu usurinta receptorul in compartimentul de stocare, deci nu trebuie sa se ingrijoreze ca lasa receptorul in stare de functionare in continuare. Mai mult, cu o atingere de buton, utilizatorii pot scoate cu usurinta receptorul RF sau capacul bateriei.

M310 Plus furnizeaza moduri multiple de salvare a energiei, care rezolva problema consumului ineficient de energie de catre mouse-ul fara fir. Mouse-ul va intra in mod sleep intr-un interval de timp de 5 minute din momentul in care nu a fost folosit. Utilizatorii pot taia alimentarea manual prin butonul On/Off, reducand astfel consumul de curent. Mai mult, noua tehnologie de incarcare USB permite mouse-ului M310 Plus sa se incarce complet prin simpla conectare la portul USB al computer-ului.

Senzorul cu inalta performanta de 800 DPI are o rata de scanare de 2,300 megapixeli/secunda pentru exactitate si sensibilitate maxima. Va puteti bucura de operatiuni usoare si foarte rapide care maresc cu usurinta eficienta muncii.


Grupul BenQ este format din zece companii care opereaza independent, impartasind in acelasi timp resursele comune si asigurand sinergii intre ele. Grupul BenQ cuprinde companii precum AU Optronics Corporation, al treilea lider mondial in productia de paneluri LCD; Darfon Electronics Corporation; Daxon Technology Inc; Airoha Technology Corporation; Copax Photonics Corporation; Darly Venture Inc; BenQ Guru Software Co. Ltd; Philips BenQ Digital Storage; si Cando Corporation. Cifra de afaceri in anul 2004 la Grupul BenQ a depasit 10,8 miliarde dolari SUA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri