Cand vine vorba de aplicatii, iPhone-ul [review iPhone 4] etaleaza o gama absolut impresionanta. Dar unele dintre ele se dovedesc a fi realmente mult mai utile decat restul. De aceea, ne-am gandit sa va prezentam o selectie a celor care noua ni se par cele mai utile.
10: ATAXI
Producator: ADULMEC LLC Pret: Gratuit

Chiar daca nu este cea mai deosebita aplicatie, posibilitatea de a avea tot timpul o baza de date actualizata cu numerele de telefon de la majoritatea companiilor de taxi din Romania justifica cu siguranta descarcarea gratuita a ATAXI. Nu trebuie decat sa intrati in aplicatie, moment in care prin GPS va este localizat orasul in care va aflati, dupa care puteti alege compania dorita de dumneavoastra. Daca aveti internet pe telefon, automat baza de date a aplicatiei este actualizata in momentul in care ati accesat-o. Pe langa faptul ca aveti acces la toate numerele de telefon ale companiilor din baza de date, si preturile aferente fiecarei companii, va puteti defini un numar implicit, pe care sa-l sunati in momentul in care atingeti numele companiei. Simplu, eficient si gratuit, exact cum ar trebui sa fie o aplicatie.

Cititi topul integral aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri