GECAD ePayment, integrator de solutii pentru comert electronic, a anuntat in cursul zilei de ieri fuzionarea cu GECAD Cvantage, companie-sora din cadrul Grupului GECAD specializata in furnizarea de servicii de tip call center. Noua companie va purta numele de GECAD ePayment.

In urma acestui proces, solutiile de plati online si eCommerce oferite de GECAD ePayment vor capata un plus de valoare, compania fiind acum capabila sa ofere suport clienti 24 de ore din 24 atat pentru comerciantii cu magazine online cat si pentru utilizatorii care fac achizitii pe Internet. Proiectele Cvantage vor continua sa primeasca intregul sprijin al companiei, termenele contractuale ramanand neschimbate.

Decizia a fost luata pe baza strategiilor de dezvoltare ale celor doua entitati, GECAD ePayment urmarind intregirea ofertei sale prin adaugarea de servicii de tip call center pentru suport clienti iar firma GECAD Cvantage intentionand ca din acest an sa se concentreze exclusiv pe servicii de call center in domeniile IT si bancar. Sinergia dintre cele doua echipe a condus firesc la fuzionarea lor., explica Radu Georgescu, presedinte al Grupului GECAD.

Pozitia de Chief Executive Officer (CEO) va fi preluata de Carmen Sebe, pana astazi CEO la echipa Cvantage. Cristian Badea, CEO al GECAD ePayment in momentul fuziunii, devine Chief Information Officer (CIO) in cadrul noii companii.

Carmen Sebe preia o firma cu o pozitie puternica pe piata: Estimam ca GECAD ePayment a depasit o cota de 70% din piata locala a solutiilor de plati online. Avem o solutie tehnica de exceptie; prioritatea noastra acum este sa oferim clientilor servicii complete, cu valoare adaugata, si sa consolidam aceasta cifra. Extinderea pe piata internationala este de asemenea unul din obiectivele strategice ale firmei. Serviciul de suport clienti 24 de ore din 24 este esential pentru domeniul caruia ne adresam iar faptul ca fuzionarea se face cu o companie ce are o experienta valoroasa in proiecte multinationale de anvergura va contribui cu siguranta la succesul ePayment in noua formula. a declarat Carmen Sebe.

Compania GECAD ePayment opereaza si pe piata internationala, oferind sub brandul Avangate solutii de tip eCommerce pentru producatorii de software.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri