Alexandru Munteanu (38 de ani), a fost promovat de la 1 aprilie ca sales operations senior manager, el urmand sa fie responsabil de dezvoltarea strategiei comerciale pentru produsele de telecomunicatii ale retelelor Cosmote si Germanos, precum si de retelele dealerilor.

El si-a inceput cariera in telecom in 1999, iar in ultimii doi ani a ocupat functia de sales operations manager in cadrul celui de-al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala.

“Alexandru Munteanu a avut o contributie majora la integrarea lina a strategiilor comerciale pentru produsele de telecom in cadrul Cosmote si Germanos”, a declarat Aris Karousos, retail chain division director in cadrul operatorului.

Inainte de 2009 a fost director comercial la Germanos Telecom Romania, unde a fost responsabil de strategia comerciala a retailerului.

Managerul lucreaza in domeniul telecomunicatiilor din 1999, prima functie fiind de consultant de vanzari.

Ulterior a fost director de magazin la Goldstern International, manager al diviziei de telefoane mobile in cadrul KTech Electronics (compania care controla reteaua de magazine de electronice Ultra Pro) si country sales manager pentru un distribuitor de echipamente GPS.

Alexandru Munteanu este absolvent al Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti si detine o diploma postuniversitara in istorie, precum si un masterat in domeniul economiei la Academia de Studii Economice.

Cosmote Romania a avut venituri de 107,3 milioane de euro intre ianuarie-martie 2011, mai putin cu 6,5% fata de perioada similara a anului trecut. Pe de alta parte, compania inregistra 6,64 milioane de utilizatori la finalul lui martie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri