Orange Romania, cel mai mare operator local de telecomunicatii, a lansat Colibri Mix, un abonament unic pentru acces mobil la internet pentru smartphone, laptop si tablet, iar, astfel, clientii pot folosi internetul fara a incheia mai multe abonamente. Colibri Mix cuprinde patru tipuri de abonamente, acestea avand preturi intre 11 si 39 de euro, cu TVA inclus.
Colibri Mix ofera clientilor acces mobil la internet pe doua cartele SIM: o cartela SIM care poate fi folosita pentru conectarea la internet a laptopului sau a tabletei si o cartela SIM care are deja activat un abonament de voce si care poate fi folosita pentru conectarea la internet a smartphone-ului.

Noul abonament ofera un singur volum de trafic inclus cu o viteza de acces de pana la 21,6 Mbps.

De asemenea, impreuna cu abonamentele Colibri Mix, clientii pot achizitiona telefonul LG Optimus Black de la 79 euro, tableta Samsung Galaxy Tab de la 199 euro sau laptopul Acer Aspire de la 249 euro.

„Lansarea noului abonament de internet mobil Colibri Mix reprezinta o adaptare a ofertei noastre la necesitatile clientilor de acces la internet. Viziunea noastra este aceea ca, mai devreme sau mai tarziu, toate dispozitivele portabile de tip telefon, laptop sau tableta vor beneficia de conectare mobila la internet.” a declarat Bogdan Rauta, mobile data proposition manager in cadrul Orange Romania.

Pentru abonamentele Colibri Mix de 14 euro, 19 euro si 39 de euro exista optiunea Cost Control, prin care, dupa depasirea traficului inclus, clientii au trafic nelimitat la o viteza de pana la 128 Kbps si garantia ca nu platesc nimic suplimentar fata de abonamentul lunar.

Clientii pot pastra viteza de navigare ridicata (pana la 21,6 Mbps) si dupa depasirea traficului inclus, prin activarea unei optiuni de trafic suplimentar de 1 GB, cu 3 euro.

Orange este cel mai mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, compania raportand afaceri de 222 de milioane de euro si 10,27 de milioane de clienti in primul trimestru din acest an.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri