Operatorul telecom Vodafone Romania a lansat o solutie integrata de email pentru segmentul IMM-urilor, Vodafone Email Profesional Mobil, oferind domeniu gratuit, Internet pe mobil cu trafic inclus si casute de email personalizate.
Pretul serviciului se ridica la 14,72 euro/luna (TVA inclus).

„Lansarea serviciului Vodafone Email Profesional Mobil a pornit de la o nevoie reala – unul din doi clienti din baza noastra foloseste, pentru corespondenta de afaceri, casuta de email personala. Datorita noului produs Vodafone, clientii nostri vor avea acces la casute de email personalizate. In plus, clientii care achitioneaza noul serviciu vor putea beneficia de cele mai noi smartphone-uri la preturi speciale, trafic de 1 GB si cel mai rapid internet mobil”, a declarat Gabriela Matei, chief commercial officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Pachetul „Vodafone Email Profesional Mobil” este disponibil, incepand de miercuri, in portofoliul Vodafone, la un pret de 14,72 euro/ luna (TVA inclus) si include domeniu gratuit, internet pe mobil (trafic 1 GB inclus), o casuta profesionala de email (7 GB) plus 5 casute standard de email (3 GB). La acestea se adauga ca bonus o casuta gratuita de Email Profesional pentru orice optiune de Internet pe mobil cu 1GB trafic inclus, activat suplimentar pe acelasi cont de client business (bonus valabil in perioada iunie- august 2011).

Principalii concurenti ai Vodafone Romania sunt Orange Romania, Cosmote, precum si RCS&RDS, Romtelecom si UPC Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri