Jean-Francois Fallacher preia de la 1 iulie pozitia de CEO al operatorului telecom Orange Romania.

Citeste aici primele declaratii ale noului sef Orange: E greu sa ajungi primul, insa si mai greu e sa te mentii

Thierry Millet, directorul general al companiei, a fost promovat in cadrul grupului France Telecom – Orange. El va reveni in Franta, unde va coordona activitatile de plati prin telefonul mobil si de dezvoltarea serviciilor de plati contactless in tarile in care grupul este prezent.

Jean-Francois Fallacher (foto) a ocupat vreme de sase ani pozitia de CEO al Sofrecom, companie de consultanta internationala a grupului France Telecom Orange.

Anterior, a fost director de operatiuni (Chief Operations Officer) la Wanadoo NL (subsidiara a France Telecom), arata datele de pe reteaua de socializare pentru mediul de business LinkedIn. A mai lucrat ca account director la France Telecom si ca marketing manager pentru mediul de business la EuroNet Internet BV, parte a Wanadoo.

La capitolul educatie, in CV-ul sau sunt trecute Essec Business School (Paris), Ecole Nationale Supérieure des Télécommunications (Paris) si Ecole Polytechnique (Paris).

Thierry Millet a fost numit CEO al Orange Romania pe data de 9 iulie 2009, cand i-a luat locul lui Richard Moat, care a renuntat la sefia companiei.

Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a anuntat recent ca va investi in jur de 500-600 de milioane de euro pana in 2015 pentru modernizarea si extinderea retelei.

Operatorul a inregistrat afaceri de 222 de milioane de euro in primul trimestru al acestui an, in scadere cu 6,3% fata de cele 237 de milioane de euro raportate intre ianuarie-martie 2010.

Sursa foto: LinkedIn

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri