Clientii Garanti Bank isi pot cumpara in acest sfarsit de saptamana iPad 2 din magazinele Altex sau Media Galaxy in 18 rate fara dobanda, daca achita valoarea tabletei utilizand cardul de credit Bonus Card.
Turcii de la Garanti Bank au demarat impreuna cu Altex si Media Galaxy o campanie prin care posesorii de carduri de credit Bonus Card pot achizitiona orice model de iPad 2 in 18 rate fara dobanda in perioada 24 iunie - 26 iunie 2011.

Altex, Domo si Flanco, cei mai mari retaileri de electronice si IT&C de pe piata locala, au publicat preturile pentru tableta iPad2, toate cele trei companii avand aceleasi preturi. Practic, cea mai ieftina tableta costa 2.099 de lei, iar cea mai scumpa varianta costa 3.549 de lei, conform site-urilor celor trei companii. Media Galaxy pratica preturi identice cu cele de la Altex pentru toate variantele de iPad2.

Cei trei retaileri incep de astazi dupa ora 18.00 vanzarea iPad 2 in mai multe magazine din tara.

Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple in Romania, incepe de astazi vanzarea iPad 2 in Romaniata, iar tabletele vor putea fi cumparate din magazinele partenere ale Apcom (iStyle, Ideea si Restore, din Bucuresti, Cluj-Napoca si Galati) si din retelele Altex, Domo, Flanco si eMag din Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, Targu-Mures.

iPad este unul dintre cele mai de succes produse tehnologice lansate vreodata, prima versiune a tabletei, lansata in aprilie anul trecut, inregistrand vanzari de 14,8 milioane de exemplare in timp ce intreaga piata de tablete PC a fost de 17 milioane de unitati.

Garanti Bank si-au planificat pentru 2011 o crestere cu 25% a portofoliului de carduri de creditde pe plan local, in ciuda situatiei economice inca dificile din Romania. Banca avea la finalul primei luni din 2011 un portofoliu format din 112.000 de carduri de credit si 85.000 de carduri de debit. Banca tinteste sa ajunga la 140.000 de carduri de credit la finalul acestui an.

Cardurile de credit emise de banca sunt incluse in programul de loialitate Bonus Card, program prin care clientii pot acumula bonus din valoarea cumparaturilor achitate cu cardul sau pot efectua cumparaturi in rate in reteaua de parteneri comercianti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri