HTC, al doilea producator de terminale mobile din Asia, a generat pe trimestrul doi vanzari ce au depasit estimarile analistilor, pe masura ce cererea in SUA si Asia ramane ridicata. Veniturile s-au ridicat la 4,3 mld. $, peste 4,1 mld. $ cat estimau analistii.
Compania a livrat, la nivel mondial, 11 milioane unitati. Cererea ridicata de terminale din SUA si Asia a acoperit partial scaderea de cerere din Europa, conform companiei, citata de presa internationala. HTC a lansat luna trecuta terminalul Sensation, cu un unghi de vizualizare mare si camera video HD, in incercarea asiaticilor de a atrage consumatori de la Apple si Samsung catre terminale ale HTC.

HTC este prima companie care a produs un terminal mobil cu sistem de operare Android de la Google. HTC si-a dublat vanzarile de la an la an, trimestrial, incepand cu trimestrul incheiat pe 30 septembrie 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri